Studio 22 Anja Lordanić Mustać

Usluge

Stručni prijevodi

Ako baratate pravnim, medicinskim, financijskim ili marketinškim tekstovima za koje vam je potreban prijevod i ako želite prenijeti svoje ideje na stranom tržištu, na pravom ste mjestu. Sva ta područja iziskuju terminološku preciznost, pouzdanost i efikasnost. Zatražite besplatnu ponudu i pružit ću vam sve informacije koje su vam potrebne!

Ovjereni prijevodi

Ovjereni su prijevodi službeni dokumenti i u tom vam je slučaju potreban ovlašteni sudski tumač. Možda imate diplomu, prijepis ocjena, vozačku dozvolu, osobnu iskaznicu, putovnicu, vjenčani list, natječajnu dokumentaciju, medicinski nalaz, financijsko izvješće ili bilo koji dokument za koji vam je potreban ovjereni prijevod na engleski ili talijanski jezik – u tom mi se slučaju javite i zatražite besplatnu ponudu.

Svjesna sam da je birokracija ponekad troma, no proces prevođenja ne mora biti!

Lektura

Ukratko, lektura podrazumijeva uređivanje teksta i uočavanje gramatičkih, stilskih i ostalih grešaka i propusta. Tekst koji upravo čitate prošao je kroz proces lekture! U idealnom bi scenariju stručnjak za određeno područje trebao lektorirati svaki tekst, stoga mi se javite i zatražite besplatnu ponudu kako bi vas vaši tekstovi predstavili u najboljem mogućem svjetlu.

Usmeno prevođenje

Nije svaki prevoditelj ujedno i usmeni prevoditelj. Usmeni prevoditelji vašu poruku prenose usmeno i na licu mjesta. Kako biste osigurali da se svaka poruka na vašim virtualnim sastancima ili sastancima uživo prenese na najbolji mogući način, angažirajte kvalificiranog usmenog prevoditelja za hrvatski i engleski jezik ovdje!