Studio 22 Anja Lordanić Mustać

Politika privatnosti

Naziv društva: Studio 22, obrt za poslovne usluge, vl. Anja Lordanić Mustać
Skraćeni naziv: Studio 22

Ova Politika privatnosti objasnit će kako društvo Studio 22 upotrebljava osobne podatke koje prikuplja od Vas kad upotrebljavate web-stranicu društva Studio 22.

Teme:

Koje podatke prikupljamo?
Kako prikupljamo Vaše podatke?
Kako ćemo upotrebljavati Vaše podatke?
Kako pohranjujemo Vaše podatke?
Marketing
Koja su Vaša prava na zaštitu podataka?
Što su kolačići?
Kako upotrebljavamo kolačiće?
Koje vrste kolačića upotrebljavamo?
Kako upravljati svojim kolačićima
Politike privatnosti drugih web-stranica
Promjene u našoj Politici privatnosti
Kako nas možete kontaktirati

Koje podatke prikupljamo?

Društvo Studio 22 prikuplja sljedeće podatke:

  • Osobne identifikacijske podatke (ime, e-mail adresu, telefonski broj itd.)
  • Datoteke/dokumente koje nam šaljete putem obrasca za kontakt

Kako prikupljamo Vaše podatke?

Vi izravno dajete društvu Studio 22 većinu podataka koje prikuplja. Prikupljamo podatke i obrađujemo ih kad:

  • Napravite online prijavu ili kad naručite bilo koju od naših usluga.
  • Dobrovoljno ispunite anketu za korisnike ili pružite povratne informacije na bilo kojoj od naših poveznica ili putem e-maila.
  • Upotrebljavate ili pregledavate našu web-stranicu s pomoću kolačića svojeg preglednika.

Kako ćemo upotrebljavati Vaše podatke?

Društvo Studio 22 prikuplja Vaše podatke kako bi moglo:

  • Obraditi Vašu narudžbu ili napraviti ponudu
  • Poslati Vam e-poštu putem newslettera

Kad Studio 22 obrađuje Vašu narudžbu, može poslati Vaše podatke relevantnim agencijama radi sprječavanja prijevarnih radnji.

Kako pohranjujemo Vaše podatke?

Društvo Studio 22 sigurno pohranjuje Vaše podatke u svojim uredima i na svim drugim mjestima na kojima se nalaze strane koje su uključene u obradu podataka.

Društvo Studio 22 čuvat će Vaše osobne podatke onoliko dugo koliko to zahtijeva svrha za koju su prikupljeni.

Marketing

Društvo Studio 22 želi Vam poslati informacije o svojim proizvodima i uslugama za koje smatramo da bi Vam se mogli svidjeti, kao i o proizvodima i uslugama svojih partnerskih tvrtki.

Ako ste pristali na primanje marketinških materijala, od primanja istih uvijek se možete odjaviti kasnije.

U svakom trenutku imate pravo spriječiti društvo Studio 22 da Vas kontaktira u marketinške svrhe ili da Vaše podatke prenese svojim drugim partnerskim tvrtkama.

Koja su Vaša prava na zaštitu podataka?

Društvo Studio 22 želi osigurati da ste u potpunosti upoznati sa svim svojim pravima na zaštitu podataka.

Svaki korisnik ima pravo na sljedeće:

Pravo na pristup – Imate pravo od društva Studio 22 zatražiti presliku svojih osobnih podataka. Možemo Vam naplatiti malu naknadu za ovu uslugu.

Pravo na ispravak – Imate pravo zahtijevati da društvo Studio 22 ispravi bilo koji podatak za koji smatrate da je netočan. Također, imate pravo od društva Studio 22 zatražiti dopunu podataka za koje smatrate da su nepotpuni.

Pravo na brisanje – Imate pravo zahtijevati da društvo Studio 22 izbriše Vaše osobne podatke pod određenim uvjetima.

Pravo na ograničenje obrade – Imate pravo zatražiti da društvo Studio 22 ograniči obradu Vaših osobnih podataka pod određenim uvjetima.

Pravo na ulaganje prigovora na obradu – Imate pravo na ulaganje prigovora na obradu Vaših osobnih podataka od strane društva Studio 22 pod određenim uvjetima.

Pravo na prenosivost podataka – Imate pravo zatražiti da društvo Studio 22 prenese podatke koje je prikupilo drugoj organizaciji ili izravno Vama pod određenim uvjetima.

Ako pošaljete zahtjev, imamo mjesec dana kako bismo Vam odgovorili na isti. Ako želite ostvariti bilo koje od ovih prava, obratite nam se e-mailom na hello@studio22.hr.

Što su kolačići?

Kolačići su tekstualne datoteke na Vašem računalu, a koje služe za prikupljanje standardnih podataka o prijavama na internet i informacija o ponašanju posjetitelja. Kad posjetite našu web-stranicu, možemo automatski prikupljati podatke od Vas s pomoću kolačića ili slične tehnologije.

Kako upotrebljavamo kolačiće?

Društvo Studio 22 upotrebljava kolačiće na niz načina kako bi poboljšao Vaše iskustvo na našoj web-stranici, uključujući razumijevanje načina na koji upotrebljavate našu web-stranicu.

Koje vrste kolačića upotrebljavamo?

Postoji više različitih vrsta kolačića, no naša web-stranica upotrebljava sljedeće:

Funkcionalnost – Društvo Studio 22 upotrebljava ove kolačiće kako bi Vas prepoznalo na svojoj web-stranici i zapamtilo Vaše prethodno odabrane postavke. Oni mogu uključivati jezik koji ste odabrali i lokaciju na kojoj se nalazite. Upotrebljava se kombinacija kolačića prve i treće strane.

Oglašavanje – Društvo Studio 22 upotrebljava ove kolačiće za prikupljanje informacija o Vašem posjetu njegovoj web-stranici, sadržaju koji ste pogledali, poveznicama koje ste slijedili, kao i informacije o Vašem pregledniku, uređaju i IP adresi. Društvo Studio 22 ponekad dijeli neke ograničene aspekte ovih podataka s trećim stranama u reklamne svrhe. Također možemo dijeliti online podatke prikupljene s pomoću kolačića s našim partnerima za oglašavanje. To znači da, kad posjetite drugu web-stranicu, Vam se može prikazati reklama na temelju Vaših obrazaca pregledavanja na našoj web-stranici.

Kako upravljati kolačićima

Možete postaviti svoj preglednik na način da odbije kolačiće. Međutim, u tom slučaju, neke od značajki naše web-stranice zbog toga možda neće funkcionirati.

Politike privatnosti drugih web-stranica

Web-stranica Studio 22 sadrži poveznice na druge web-stranice. Naša Politika privatnosti odnosi se samo na našu web-stranicu; ako kliknete na poveznicu na drugu web-stranicu, trebali biste pročitati politiku privatnosti te web-stranice.

Promjene u našoj Politici privatnosti

Društvo Studio 22 redovito provjerava svoju Politiku privatnosti i objavljuje sva ažuriranja na ovu web-stranicu. Ova Politika o privatnosti posljednji je put ažurirana 3. svibnja 2023.

Kako nas možete kontaktirati

Ako imate pitanja o Politici privatnosti društva Studio 22, podacima koje imamo o Vama ili želite ostvariti neko od svojih prava na zaštitu podataka, slobodno nas kontaktirajte. Pošaljite nam e-mail na hello@studio22.hr.